Holland imorgon!

Imorgon blir det Holland tillsammans med Hans och hans familj. Ska bli skönt att komma iväg på en miniresa och framförallt kul att träffa alla Hans kompisar.
Just nu är det stressigt, känns som att jag kommer glömma någonting hemma, men jag inbillar mig nog bara som vanligt och istället blir väskan proppfull.
Nej nu måste jag återgå till packningen, vi hörs, kommer hem på tisdag, lär nog inte bli bloggning till dess men man vet aldrig.

Puss, ha det bra här i Sverige <3<3

Snöstorm

Vilken snöstorm det var igår, jag och Emilie stod en timme ute och väntade på bussen. Vi nästan förfrös både händer och fötter, vi försökte ringa efter en taxi eftersom att SL:s resegaranti ska gälla då, men de hade inga taxibilar tillgängliga. Vi gick upp till ICA från busshållplatsen för att värma oss, då kom vi på den brillianta idéen att ringa Kee (vår lärare/ rektor) och be om skjuts och självklart kom Kee och hämtade oss och vi fick skjuts till skolan. Sedan kom nästa problem, hur skulle vi ta oss hem till lilla Brottby när bussarna ar inställda.
Men det problemet löstes snabbt tack vare söta Hans som sa att jag kunde sova över över där. Vi hade det ur roligt och mysigt som helst. Vi var ute i ett par timmar och hade roligt i snön, brottades, snöbollskrig och göra en snögubbe var en utav många saker vi gjorde. 

Men nu ska jag plugga engelska vi hörs. <3 


What a weekend

Lördag:
Igår var jag med Hans på Gröna Lunds julmarknad och hade det mysigt. Det var inte så roligt eftersom att vi var så tidigt ut i säsongen, det var folktomt och nästan öde, vi bestämde oss för att istället komma tillbaka senare i år och gå runt och kolla, med varmare kläder och mer pengar. Vi hann dock åka en karusell, popexpressen, det var roligt men dyrt, det kostade 80 kr totalt för typ 2 minuters åktid.
Aja senare på kvällen åkte vi i alla fall hem till mig och hyrde filmen "brudens bäste man". Det var en rolig komedi och fick sig ett och annat skratt. SEn sov Hans över här och vi hade det jätte mysigt.

Söndag:
Hans var tvungen att åka vid 11 idag eftersom att han och hans band ska spela in sista delen på deras demo idag. Jag gick med honom  ner till bussen och passade på att ta hunden med mig. När jag kom hem igen ringde jag Louise efetrsom att vi hade bestämt oss tidgare i eckan för att åka och bada.
Vi bestämde oss för att åka till Rimbobadet, när vi väl kom dit så visade det sig vara stängt för att de inte hade någa sponsorer, tjejen i kassan sa att Norrtälje bad låg närmast så vi tog bussen och åkte dit. När vi väl kommer fram visar det sig att badet stänger om en timme så vi skulle aldrig hinna bada. vi funderade en stund på vad vi skulle göra och vi båda var fastbeslutna på att vi skulle bada så vi tog 676:an in till till stan och åkte därifrån till Erikdalsbadet, där bade vi ungefär en timme, det var smockfullt och vi gjorde en äcklig upptäckt, det flöt bajs i vattnet! Det gjorde att vi gick upp på en gång och badade bastu istället, sen åkte vi hem efter en lång dag av att resa fram och tillbaka. Men kul hade vi ändå! <3


Dålig uppdatering

Hejsan!
Förlåt för att det har varitväldigt dålig uppdatering här på bloggen, men jag har haft fullt upp hela veckan med läxor, körlektioner och plugga teori.
Idag har jag i alla fall bokat in en tid på Gillinge banan, ska köra där den 11/12 är lite nervös men det ska bli kul också.
Jag har även varit på Hans och hans bands spelning på Stockholm international school, det var coolt, första gången jag ser hela bandet spela.


Nu måste jag gå ut med min lilla hund.
Tjohej!

Älskar<3


Min sötnos <3<3

Shopping+hockeymatch= sant

Nu har jag äntligen kommit hem efter en hel dags shopping med mamma i Skärholmen centrum eftersom att Alex hade hokceymatch i samma område.
Jag inhandlade en hel del grejer, älskar att handla med mamma för hon brukar alltid bjuda mig på en massa saker.
Jag handlade bl.a. :
- Svarta höst/vinter stövlar
-En vit kjol
-Strumpor
- 2 par träningsbyxor.

Skulle egentligen gått på Hans brorsas födelsedagsfest idag men jag kände att jag behövde spendera lite mer tid med mina föräldrar så det fick bli så istället idag.
Efter vår långa shoppingrunda åkte vi till Huddinge där Alex hade match som vanns med 5-2 och Alex gjorde ett mål!

Måste verkligen hitta min mobilsladd nu så att jag kan lägga upp bilder på bloggen.

Puss hej <3

Trötter

Idag orkar jag inte skriva något långt inlägg. Hans och jag kom i säng ganska sent igår, Hans och mitt barnvaktspass slutade vid 1 på natten igår, det var ändå helt okej. Vi såg på domino day på holländsk tv, de blev ett nytt rekord på 4 miljoner dominobrickor eller nåt sånt.
Jag somnade i soffan för att jag var så himlans trött, sen när vi väl kom hem till hans för att sova var jag inte ett dugg trött alls så vi somande inte förräns vid 3 eller nåt.

Nu ska jag gå och se en film eller nåt.
Goodbye<3

Träning

Jag älskar fredagar, är ledig från skolan varje fredag vilket är väldigt härligt. Min dag började med att jag gick upp klockan 9, åt frukost och gjorde mig iordning, jag drog iväg till friskis och svettis i Näsby park och gymmade i ungefär en timme. 
Äntligen har jag kommit igång med träningen igen, det känns väldigt bra. Idag tränade jag endast kondition, känns som att jag behöver få upp flåset lite innan jag väljer att gå på något pass. 

Resten utav dagen har bara varit lugn, jag lagade lunch till mamma och överraskade henne när hon kom hem, så jag har även gjort en bra gärning idag.
Nu ska jag strax äta middag sen ska jag sova över hos Hans därför att vi ska vara barnvakt åt hans holländska grannar Irene och Pascale. 

Pusspuss, vi hörs imorgon! 


Ansiktsmask

Mamma kom just med idéen att vi skulle göra en egen ansiktsmask här hemma som hon hade läst om i någon tidning. Så nu sitter jag här illgrön i ansiktet, skriver blogg och dricker te. Hoppas resulatet blir bra, får reda på det om ca. 10 minuter ingredienserna sägs ju vara bra hyns fukt och lyster vilket kan vara bra i årstider som denna. 
Ingredienserna som vi använde oss utav var:

  • 1 avokado
  • En skvätt olivolja
  • Honung (för konsistensens skull)
  • Sedan mixar man ihop allting tills det blir som en pure
  • Smeta sedan ut ansiktsmasken i ansiktet och låt sitta i 15 minuter
  • Skölj sedan bort masken med ljummet  vatten 

    Jag lägger upp kort senare när jag hittat överföringssladden från mobilen till datan.
    Pussar från en kladdig Nathalie <3


 


Lugn dag

Idag har vi haft två och en halvtimme lång engelska lektion, det var inte så himlans roligt, förut var engelska ett utav mina favoritämnen men nu är det typ något utav det tråkigaste jag vet, tror det ebror på att läraren inte hittar på så roliga uppgifter.
Lunchen blev i alla fall bättre och roligare, vi åkte nästan hela skolan (dock inte så många elever) åkte till Kina i Näsby park och åt lunch. Jag, Hanna, Emma och Hans hade en mycket trevlig pratstund tillsammans med vår mattelärare Per och vår engelskalärare Amy.

När skoldagen var slut någon gång runt klockan 13 åkte vi hem till Hans en stund för att hans mormor och morfar kom och hälsade på från Holland. Vi hann var hemma med dem i ca 2 timmar innan det var dags för Hans att åka och pepetera med sitt band i Solna och för mig att åka hem, när jag kommer till Danderyds sjukhus så ser jag bussen åka och busschauffören såg mig komma springades men stannade inte ändå! Snacka om att jag blev arg!

Nu ska jag se på Tv och sen blir det till att plugga lite teori till körkortet.

Hejdå<3
 

Öppet hus på Sparre gymnasium

Hejsan!


Nu är jag äntligen hemma igen efter en lång dag i skolan, först hade vi lektioner som vanligt. Först på schemat var det engelska, då fick vi reda på att vi ska skriva en uppsats om någonting på 6 sidor som sista inlämningsuppgift i b-kursen.

Vi höll även på att analysera låttexter, det var väl helt okej, vår lärare pratar lite för mycket ibland bara.

Som sista lektion idag hade vi ekonomi/marknadsföring, jag och Hans blev klar med vår uppsats om hur vi ska lägga upp vårt företag så det känns bra.


Sedan åkte jag och Hans till Täby centrum en stund, vi slutade vid 15 men skulle vara tillbaka i skolan vid 17.00 eftersom att vi skulle vara med och hjälpa till för att vår skola hade öppet hus ikväll.

Vi kom tillbaka till skolan prick 17.00 och där var även Tarre och Patrik som också skulle hjälpa till, vi åt middag i skolan som Kee (vår rektor hade köpt) medan vi diskuterade hur vi skulle lägga upp informationsmötet för föräldrar och elever.

Det kom faktiskt mer folk än vad jag förväntat mig och vi fixk stå och svara på frågor i nästan 2 timmar. Nu är jag rätt trött i benen efter att ha stått så länge.


Men när vi var klara belönade Kee oss genom att äta en sen middag på Mcdonald's i Hägernäs och sedan skjutsade han hem mig, Hans och Patrik. Schysst!

Det har i alla fall varit en superdag!


Nu ska jag äntligen gå och sova.


Godnatt, sov gott<3


En heldag med Hans<3

Hej allihopa därute!

Imorse när jag vaknade var jag jättetrött så jag gick för att ta en dusch, väl inne i duschen var det så skönt med det varma vattnet så jag glömde bort att jag hade lite bråttom för att jag skulle till skolan, så det blev lite stressigt när jag väl kom ut men jag hann i tid i alla fall.
Väl i skolan hade vi genomgång om marknadsföring sen blev det fritt arbete för att alla var för trötta för att koncentrera sig på genomgången.
Jag och Hans jobbade på bra med marknadsföringen utav vårat företag, vi ska sälja walesiska våfflor. Nu är vår plan klar, ska bara renskriva den och sen sätta den i verk!

Sen efter skolan åkte vi och åt på kina i Näsby park sen for vi vidare till Täby centrum där Hans shoppade födelsedagspresenter till hans lillebror som fyller år snart. Jag köpte bara en deckare som jag ska ge bort när jag ska fira holländsk jul 6 december med Hans familj och deras holländska grannar, men jag berättar mer om det en annan gång.
När vi var klara i Täby centrum tog vi tåget in till naturhistoriska muséet och såg på den nya utställningen där som handlar om rainbow animals (homosexuella djur), det var faktiskt ganska kul och intressant, vi fick många skrattanfall!


När vi var klara där åkte vi hem till Hans och åt middag och bara tog det lugnt och nu är jag hemma igen. Ska se på desperate housewives som börjar om en timme, sen blir det nog så småningom sängdags för imorgon blir en lång dag.



Puss/ Nathalie <3

Promenad

Nu har jag just kommit in från en skön promenad med Sofia och Becca, det var väldigt trevligt, det måste vi verkligen göra om snart igen! Det var så längesen vi sågs så vi hade en del att ta igen även om man inte hinner snacka om allt på så kort tid, men vi hade roligt under den stunden som varade! Plus att det också var skönt att få lite frisk luft och motion. 

Nu ska jag snacka lite med hans på msn och sen blir det tv!


Puss och kram <3


En kopp te...

Sitter här med en god kopp te, sorten heter mormors te/ rött te och består utav olika sorters röda bär, det kan jag starkt rekommendera. Drack det första gången hemma hos Emilie när vi hade en utav våra härliga pluggkvällar och sen dess har jag gillat det.
Strax ska jag ut på mörk höstpromenad med Rebecca runt omkring här i vårt lilla samhälle. När jag kommer in igen blir det nog en dusch och antagligen snacka lite med Hans på msn och sen prison break.

Nu ska jag koppla av med att sätta mig och läsa i nån skvallertidning medan jag väntar på Becca att höra av sig.

Byebye <3

Skoldagen är slut

Hello!
Har precis kommit hem från skolan, det var en rolig dag idag även fast vi hade filosofi nästan hela dagen förutom matten.
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om filosofi, har inte bestämt mig än om det är roligt eller tråkigt.. Idag var det i alla fall hyfsat kul för vi skrattade mest, speciellt om the flying spagetti monster, som är en ironisk version utav skapelseberättelserna.



Idag beslöt jag mig också för att ta tag i träningen, så jag och Hanna ska i veckan köpa gymkort hos friskis & svettis, det blir ju så mycket roligare att träna om man inte är själv. Ska även försöka locka Hans till att köpa ett gymkort där.

När jag kom hem från skolan var mamma och pappa hemma och givetvis hade de med sig lite presenter hem från London, bl.a. fick jag den ny mascaran volume collagene från L'oreal Paris, jag fick även lipgloss i olika färger, en väska från Victoria's secret med innehåll och en jättefin röd stickad tröja med ett svart bälte i midjan.
 
Nej nu ska jag gå och se på tv en stund och slappa lite.
Skriver mer senare. <3

Godnatt

Nu börjar det bli sent, ska gå upp tidigt imorgon för att gå till skolan så det är dags att gå och lägga sig!
Godnatt, sov gott allihopa<3


Resultat av matlagningen

Det blev lite katastroaktigt i köket när Linda kom och började lägga sig i min matlagning så maten blev inte så god som vi tänkt oss. För det första var riset helt oätligt, Linda höjde värmen och riset brände fast och smakade som en gammal rökare luktar, kycklingen blev alldeles för torr och också bränd på vissa ställen.

Här är kommentarerna om maten:
Alex: Det här är typ den äckligaste lunchen jag någonsin ätit, köttet är så torrt att man knappt ser skillnad på det och benet.
Alex: Linda, du skulle inte ens passa till att laga mat i min skola med den här standarden och där är maten äcklig.

Linda säger efter en stund senare när vi står och diskar när Alex har lämnat köket "han har rätt, det här var fanimej den äckligaste maten jag någonsing ätit"

Så det som kan konstateras är att maten inte var god.

Matlagning

Jag håller på att laga mat, kyckling med ris närmare bestämt, jag är väl ingen mästerkock direkt men jag tycker det är kul. Jag har aldrig tillagat ris själv förut så det är lite krångligt att hålla koll på hur mycket vatten man ska ha och se till så att det inte blir brännt  osv.
Men det ska nog gå bra, får se om Linda och Alex uppskattar min matlagning annars blir det bara bättre lycka nästa gång.
Det sköna med kyckling och ris är att det mesta dels sköter sig själv så man får tid att göra andra saker emellan.

Senare i eftermiddag blir det städning här hemma eftersom att mamma och pappa kommer hem från London inatt, det blir trevligare för dem att komma hem om huset är i samma skick som när de åkte.

Nej, nu måste jag kolla maten.
So long<3

Rest in Peace

Min alldeles speciella kurvade fisk har dött, har haft den i 4 år och den har alltid varit missildad för att den fick en akvariepump över sig för jätte längesen , men den har kämpat starkt och överlevt trots detta handikapp som innebar att den knappt kunde simma.
Men idag simmade den sin sista runda i akvariet... stackars fisk, ochstackars han rumskamrat som blir alldeles ensam nu :P

Ska se om jag har en bild på den speciella fisken, i så fall lägger jag upp en imorgon!

<3

Fredag/ lördag

Har precis sett på filmen "click" med mina kära syskon, det var väldans mysigt.
Igår när jag satt hemma och gjorde matte ringde Hans mig, han frågade om jag hade lust att åka med honom till stan och köpa skor, självklart så prioriterade jag en dag med Hans framför matten.
Vi drog in till stan men där hittade vi inga snygga skor som fanns i Hans storlek, han får köpa skorna i Holland istället när vi åker dit.
Vi tröttnade på stan ganska snabbt så vi åkte hem till Hans och åt en typisk holländsk middag pommes frites med fricandell (holländsk korv) det var like gott som vanligt. 

Efter middagen åkte vi hem till mig och såg på film "sex and the city, the movie" och "på smällen", det var mysigt men vi kom i säng väldigt sent med tanke på att vi skulle vara i stan idag vid klockan 11 för att möta Ruud, Kees och hans flickvän Angela. Det var trevligt, vi gick runt på så kallad "statsvandring".

Egentligen skulle jag följt med Hans familj ikväll och ätit på resturang i Sollentuna men eftersom att jag är hemma själv med Linda och Alex så tänkte jag att det kunde vara trevligt att umgås lite med dem också.
Jag och Linda åkte till Kista centrum och fikade, fikat var jätte äckligt men pratstunden var trevlig, sedan åkte vi till Solna och såg på Alex hockeymatch mot Flemmingsberg som AIK vann med 7-2.
Efter matchen firade vi med pizza och att se på "click".

Nu ska jag strax sova för jag är jätte trött.
Godnatt<3

Hemma spa

Har just tagit mig ett varmt härligt bad i höstkylan, med en skön ansiktsmask och en hårinpackning. 
Nu känner jag mig nästan som en ny människa med massa energi inför dagens utmanigar!
Har inga speciella planer för dagen, utan jag ska det lugnt och ta dagen lite som den kommer, kanske räkna lite matte eftersom att jag missade mattelektion igår.. 
Men vi får se vad jag hittar på, skriver mer ikväll!

Puss hej<3  

Städning+chill

Sitter här och väntar på att middagen ska bli klar så då tänkte jag att jag kunde passa på att blogga lite.
Mamma och pappa åkte iväg tidigt imorse till London så det är FF hemma hos mig tills på söndagkväll, vilket är skönt lite då och då. Nu är det bara jag, Linda och Alex kvar här hemma.

Idag har jag bara passat på och tagit det lugnt, har bl.a. städat, tvättat och dammsugit, känner mig väldigt duktig!
Sedan åkte jag och Linda till ICA och inhandlade lite mat som vi behöver under helgen.
Annars har det väl inte hänt så mycket under dagen, Hans sov över hos mig eftersom vi kom hem vid tolv igårkväll. Det är alltid lika mysigt när han sover här, men tyvärr var han tvungen att åka ganska tidigt eftersom att han ska repetera med sitt band. Menmen jag lär väl ändå se honom imorgon eller senast på lördag.

Men nu ska jag gå och äta lasagne.
 Hej svejs!


Vilken rolig dag!

Igår var en superhärlig dag!

Hade först grammartiktest i engelskan, vilket gick helt okej även om det var lite svårt till och från, sedan efter skolan åkte jag och Hans hem till honom fr han skulle fixa lite med sin ögonmedicin, sen begav vi oss till Solna centrum där mina föräldrar skulle hämta upp oss och sedan dra vidare till Strängnäs.
På bussen på väg mot Solna stötte vi på Lollo, alltid lika trevligt och roligt som vanligt, blir alltid glad av att träffa henne, så vi hade en trevlig åktur.
I Solna åt jag och Hans på en grekisk resturang, det fick mig att längta ännu mer tillbaka till Greklands härliga sol och värme.
Precis efter att vi avslutat vår lunch/middag kom mina föräldrar och hämtade upp oss och vi kunde åka på en gång.
I bilen satt Alex och sjöng i nästan 1 timme i sträck, inte vackert men det var iaf kul, då fick jag och Hans idéen om vad vi ska ge till han i födelsedagspresent.

Väl framme i Strängnäs åkte vi runt på en guidad sightseeing tur ledd av min far, det var verkligen en mysig stad hade inte föväntat mig det.

Men dagen var i alla fall trevlig, jag och Hans pratade på som aldrig förr, tror inte det var tyst i mer än en minut. Men vi hade i alla fall kul och matchen vanns utav Alex lag med 5-0 och Alex gjorde ett mål!

Nu ska jag plugga ekonomi, skriver mer senare! <3

Strängnäs imorgon!

SItter här framför datan och lyssnar på musik medan jag väntar på att desperate housewives ska börja, älskar den serien men jag tyckte det var bättre förut innan de hoppade 5 år in i framtiden, blev helt plötsligt så svårt att hänga med.
 
Imorgon lär jag inte ha någon tid till att blogga då jag ska till Strängnäs imorgon tillsammans med familjen och Hans och se på Alex hockeymatch. 
Strängnäs är min pappas gamla hemtrakter så det kanske händer att vi stöter på någon utav hans gamla barndomsvänner, man vet aldrig. 

Nu ska jag fixa iordning lite i mitt rum och sen blir det teven!
Hare så bra! <3 

Längtar tillbaks...

Imorse höll jag nästan på att försova mig igen om det inte vore för pappa som kom in och väckte mig klockan 7. Men ingen större skada skedd och ajg hann i tid till lektionen som var marknadsföring/ småföretagande, det var helt okej men jag var hungrig genom hela lektion trots att jag åt en rätt så stadig frukost imorse. Min mage var inställd på Kina så jag och Hans åkte dit när lektionen slutade. Maten var god men jag åt för mycket som vanligt! ;)

I övrigt har det inte hänt så mycket mer i mitt liv idag, det har varit en kall och ruggig höstdag längtar tillbaka till sommaren och det varma vädret i både Grekland och USA. 

                                                      

Puss&Hej, leverpastej!

  


Trevlig dag

Igår var en mycket trevlig dag/ kväll, Hans mötte upp mig i Täby centrum, vi gick runt och kollade i affärer och jag köpte hårfärgningsprodukter. Det blev den kastanjebruna färgen som jag kände för att färga mitt hår till.
När vi var var klara i Täbban åkte vi hem till Hans en stund, där träffade jag hans faster och hennes man från Belgien, mycket trevligt måste jag säga. Jag har alltid så kul med Hans familj.

Senare på kvällen åkte vi hem till mig och min mamma färgade håret på mig och jag är väldigt nöjd med resultatet, mitt hår blev mycket mer livligt nu.
Vi såg på Starsky and Hutch igår, garvade nästan ihjäl mig till och från.
Hans sov över hos mig, och vi försov oss imorse, hade ingen aning om att vi hade filosofi klockan 8.40 menmen nästa vecka ska vi komma i tid.

Ska se på tv med mamma nu!
Hejdå<3

7 månader <3

Idag har jag och Hans varit tillsammans i 7 månader, tiden går så otroligt snabbt, tänka sig allt vi varit igenom under så kort tid, det är nästan ofattbart. Jag älskar dig, Hans!

Idag ska jag iväg till Täby C för att först köpa hårfärg, ska tona mitt hår i lite mörkare brun färg, sen så ska jag självklart träffa Hans, blev ju inte av igårkväll, får se vad vi hittar på för skoj idag!

Måste kila, ska till bussen. 

Puss hej/ Nathalie  

Snart middag!

Idag har jag varit ute på en långpromenad i skogen med båda hundarna. Det var superhärligt ochh kinderna blev sådär fint rosenröda. 
När jag kom in städade jag lite och snart är det dags för middag, jag håller nästan på och svälter så det ska bli gott!



Får se vad som händer ikväll, blir antagligen bara att ta det lugnt, Hans ringde för en stund sedan, kanske hittar på någonting med honom. Skulle vara mysigt! Imorgon har vi vart tillsammans i 7 månader, tiden går så snabbt ♥ 

Godmorgon eller nåt?

Vaknade för två timmar sedan, vilket inte brukar hända mig så ofta för att jag är mer en morgonmänniska, men ibland måste man få sova ut.
Det är en härlig dag idag med vackert väder så jag ska nog gå ut och ta mig en promenad i höstsolen. Bäst att passa på och njuta medan man kan.
För övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag, det återstår att se...

Men nu ska jag fixa mig själv i ordning, sen får vi se vad som händer, har lust för att gå på bio men jag tror inte jag ska slösa mina pengar just nu med tanke på att jag ska till Holland om ca en månad!

Goodbye <3 

RSS 2.0