Nyårsplaneringen klar

I år kommer nyår bli helt annorlunda jämfört mot vanligt. Jag ska fira nyår hemma men Hans och hans familj ska också fira här med oss. Det är första gången som våra hela familjer träffar varandra under en kväll, det kommer bli både spännande, nervöst men också väldigt roligt. 
Antagligen kommer min morbror och hans sambo också så det lär bli en trevlig kväll tillsammans. 

Det känns bra att allting planerade sig utav sig själv, då slipper jag känna pressen att jag måste välja vad jag helst vill göra. Det känns som att det är på tiden att våra föräldrar möts och umgås lite,  jag och Hans har ju trots allt varit tillsammans i 9 månader den 2 januari. <3 

Tick tack

Sitter och lyssnar på klockan som tickar, har inget bättre för mig. Så är det att vara magsjuk och alla håller sig undan, haha! Men det är helt förståeligt! Skulle nog själv också ha gjort det.
Jag börjar i alla fall bli mycket bättre och lagom till nyår lär jag vara fit for fight igen!
Men Nu ska jag hoppa in i duschen, känns inte som att jag har duschat på år och dagar (även om det inte är sant).

Från Irland


Puss på er mina kära vänner och alla andra som tittar in på bloggen<3

Sjukling

Här ligger jag i min säng med vinterkräksjukan och det suger! Hoppas verkligen att jag blir frisk snart...

Ha det bra!<3

Julafton

Hejsan!
Hoppas ni alla har haft en bra julhelg, det har i alla fall jag haft. Fick massor med fina presenter utav familjen. Fick bl.a. presentkort på fler körlektioner, på gina tricot , bio och MQ, en privat make-up kurs på make up store, abba singstar, lite kläder, mamma mia the movie, tre böcker och lite annat smått och gott.

Jag är jättenöjd med min jul, fick precis allt som jag önskat mig och hade en jätte mysig kväll med min familj och farmor och farfar.

På juldagen var jag på bio och såg Australia med familjen, Hans och farmor & farfar. Filmen var bra tyckte jag men lite lång kanske. Den innehöll faktiskt det mesta utav alla genrer, romantik, spänning, äventyr, komedi och krigsfilm. Jag tycker den var sevärdig och jag kan rekommendera den. 
På kvällen åkte vi hem till Hans och firade jul där med Hans familj och hans släkt. De firar ju julafton den 25 december istället så vi åt kalkon och lite annat smått och gott. Fick även en kalender och en stor röd mysig morgonrock i julklapp utav Hans föräldrar. När jag sedan skulle åka hem på kvällen tog jag Hans med mig hem och här har han sovit i två dagar. 

Det var lite om min julhelg i stora drag.  
Puss

Mini julafton

Imorgon är det julafton men jag och Hans har redan börjat fira idag eftersom att imorgon ska vi fira med våra egna familjer.
Jag hade väldigt svårt med att välja vad jag skulle köpa till honom och jag tror han kände likadant när det gällde presenter till mig.
 Till slut köpte jag en skjorta, en Axe-deospray och ett datorspel. Jag tror att Hans gillade mina presenter det var egentligen vilda gissningar utom Axe sprayen för den visste jag att han skulle uppkatta. 
Jag fick en parfym utav hans J.LO Glow After Dark, en jätte söt silvirg flaska med en parfym som luktar jätte gott och så fick jg tärningar som man ska hänga fram i bilen under backspegeln. Ska sätta in dom i min bil sen nästa gång när jag övningskör. 

Julafton har hittills fått en bra start och jag tror nog att morgondagen blir minst lika bra. 

God jul på er alla!  

Crash boom bang...

... Så lät det sent igårkväll när vår julgran föll ner till golvet. VI var precis klara med att klä den när den tippar och faller. Halva natten gick åt till att städa upp glasskärvor och barr. Till slut fick vi den äntligen att stå och då kunde vi börja om från början och klä om den.

Glad fjärde advent på er alla!

Ett sammanträffande

Idag följde jag med familjen för att kolla nr min lillebrorsa hade hockeymatch i Södertälje. Jag är inte överförtjust i att kolla på hockey men ibland kan det faktiskt vara kul. Mamma hade lovat att vi skulle åka och kolla lite i affärer i Södertälje köpcentrum och gissa vem jag stöter på om inte Idol Kevin som hade skivsignering där med några andra som varit med i säsongens Idol...
Jag köpte singeln för endast 20 kr och fick den signerad utav idolerna och jag kan säga att Kevin var till och med sötare och trevligare i verkligheten än på TV.


Träning och julklappar

Imorse vaknade jag upp vid klockan 10, gud vad skönt att få sova ut och bara ta det lugnt utan att behöva stressa till skolan. Åy en lugn och stillsam frukost och begav mig sedan iväg till gymmet med Hans och Ruud för att träna lite. Det var väldigt varmt inne på gymmet och efter ungefär en timme var hela min tröja genomblöt av svett ( det kan ju också bero på att träningspasset gav något).
Efter träningen drog jag till Täby centrum och köpte de sista julklapparna så nu är jag helt klar med det också känns väldigt skönt.
Resten utav min eftermiddag/kväll har jag spenderat hemma hos Hans och nu är jag slutligen hemma och ska strax sova, är helt slut!

Godnatt<3

Jullov!

Hejsan!

Idag börjar äntligen jullovet, har längtat som bara den. Det känns så himlans skönt att ha alla skoluppgifter gjorda så att man bara kan slappa och som grädde på moset så gick matteprovet mycket bättre än förväntat också!
Nu när det är lov har jag ändå tänkt passa på att ta itu med en del grejer så som övningsköra, plugga på körteorin och kanske extrajobba lite.
Det är mina huvudmål för det här lovet och resten utav tiden ska jag bara ta det lugnt och umgås med vänner, familj och självklart vara med min Hans! 

En julbild från Holland

Nu ska jag plugga körteori sen blir det nog middag så småningom!
Puss

Julklappar

Idag efter skolan drog jag och Hans in till Täby centrum för att försöka hitta lite julklappar, nu är jag nästan klar med mina behöver bara köpa till lillebrorsan och Hans.. någon som har något förslag på vad man kan köpa?
Måste verkligen försöka ta mig i kragen nu och göra klart ekonomiarbetena.. Skönt att det är jullov snart, då kan man slappna av!


Helgen

Igår var jag på gymmet med Hans i ca. 2 timmar, det kändes härligt efteråt och man hade sådär lite lagom träningsvärk i musklerna efteråt.
Efter träningen var avklarad åkte var och en hem till sig och åt middag och vilade upp oss lite sedan lurade jag hem Hans till mig för att se på Idolfinalen, helt rätt att Kevin vann, han var klart mycket bättre än vad Alice var tyckte i alla fall jag.
Hans sov över hos mig så vi satt upp ganska sent och såg på filmen " En prins i New York" har sett den förut och det  är väl inte min favoritfilm direkt, men Hans ville se den och han offrade sig ju för Idol så jag kände att jag också var tvungen att offra mig.
När vi skulle gå och lägga oss runt klockan 2 var vi vrålhungriga så det fick bli ett par nattmackor för vår del... :P

Idag ska jag träffa Hanna, Louise och kanske Diana och Hans. Vi ska in till stan för att kolla lite i affärer och sedan ska vi eventuellt gå på bio och se " Vi hade i alla fall tur med vädret igen". Men nu måste jag sticka för annars kommer jag för sent.



Pussar<3

Gillingebanan avklarad!

Lite dålig uppdatering från min sida må jag säga, ber om ursäkt har haft lite mycket att göra på de senaste dagarna. Idag var jag på gillingebanan och lärde mig lite olika riskupplevelser och om hur det är att sladda på vinterväglag osv. Det var lite läskigt första gången men sen blev det mest kul. Jag kan ju säga att jag var nervös helt i onödan, det var inget att oroa sig för, det gick hur bra som helst och man fick sig några goda skratt. Ingen lyckades dock väja undan för "barnen" (5 koner som stack upp ur marken) i 70 km/h alla bara sladdade som bara den, någon körde nästan i in skogen.
Men alla i min grupp blev som tur var godkända och det känns skönt att ha gillingebanan avklarad, ett steg närmare körkortet!
Nästa steg blir teoriprovet så då är det bara plugga på det nu under julen.


Tänka sig att jag gjort det där idag.


Men nu ska jag studera något helt annat, nämligen matte C, har prov på måndag.
Pussar


Surprise evening

Självklart glömde jag bort att ta kort på alla roliga överraskningar som gjordes igår, men jag kan säga att min present och design var väldigt enkel jämfört med de andras. Det kändes nästan som att de andra ägnat flera timmar per dygn åt sina presenter. Men det var kul i alla fall. Pascale hade gjort min surprise, hon är 10 år och hade gjort en bröllopstårta till mig och lagt in ett presentkort på bio där inne. I rimmet hade hon skirivt att jag och Hans ska gifta oss.
Men den bästa surprisen var nog den Hans pappa gjorde åt Hans, en kartongsoptunna fylld med skräpmat och kartonger från snabbmat i kartongerna hade han gömt bl.a. CD-skivor ch gitarrgrejer.
Jag hade en helrolig kväll med supergod middag, var väldigt skeptisk till den här kvällen men jag har helt och hållet ändrat min uppfattning om den.

Ska se om jag kan få bilderna som Hans mamma tog under kvällen.

Gym

Idag har jag varit och gymmat tillsammans med Hans. Detta var ett bra exempal på hur träning kan vara roligt samtidigt som man svettas och kämpar som bara den. Trots att vi nästan var helt slut skrattade vi som bara den, mest åt varandra men det var kul. Det kändes som att vi peppade varandra på ett bra sätt. 

Den andra halvan utav eftermiddagen har jag ägnat till att designa min surprize till min holländska jul som blir på lördag hemma hos Hans grannar. Vi drog lott om vem som skulle ge present till vem och jag fick Wim (Hans granne) han önskade sig en deckare. Så för att göra presenten till en surprize har jag skurit ut sidor ur en telefonkatalog och sedan gömt boken där i. 
Har lite små detaljer kvar att jobba på så som att fixa en snygg framsida och baksida på telefonboken men förövrigt är jag klar. 
Ska kanske lägga in ett bildresultat på hur min surprize blev, men gör det i så fall efter lördag eftesom att det är hemligt så Hans får inte se före dess. 

Träffade förresten Black Pete i Holland som är Sinterklas medhjälpare och det är för dom man firar denna typ av jul. Sinterklas är som jultomten för oss och Blck Pete som tomtenissarna.


  

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en weekend i Holland. Jag längtar redan tillbaka till lugnet utan att behöva känna press och stress med allt som måste vara klart här hemma så som skola och körkort.
Vädret var väl inte det bästa men man ska ju inte klaga för det var ju inte direkt bättre väde här hemma.
Det känns som att vi hann med väldigt många saker där nere, träffa massor utav Hans släktingar, vänner, shoppa (vilka affärer det fanns till ett mycket billigare pris än här hemma) och kolla runt på staden lite.

Jag ska ara säga att priserna på mat och alkohol också är mycket billigare, t.ex. en flaska baccardi breezer för 12 kr.

En rolig sak som jag tycker är typiskt Holland var att igår på planet var det en person som rökte en joint inne på toaletten, först och främst hade han smuglat igenom jointen i tullen, sen rökte han på toaletten. Den mannen var ju rätt rökt när planet landade i Sverige.

Nu ska jag se på TV




RSS 2.0