Make- up lektionen

Jag skojade bara om att det var mitt sista inlägg för idag, känns som att jag har så mycket att komma ikapp med mitt bloggande.

Var ju som sagt på make- up lektion går på förmiddagen hos make up store i Täby centrum. Jag valde att få en kvällssminkning och make-up artisten sa att lila är en färg som ger stor effekt på bruna ögon som mina. Det hade hon väldigt mycket rätt i, fast jag vet inte om det var positivt för det såg ut som om jag hade två stora blåtiror på vardera öga. Kommer nog inte sminka mig så igen, dels gillar jag inte lila och för det andra är det inte min stil med så mycket smink.
Det positiva var i alla fall att jag fick välja produkter till samma pris som lektionen (435kr), köpte en foundation, anisktsvatten och en rouge. Fick även en present från make up store, en rosa-aktig ögonskugga värd 130 kr.
Tyvärr glömde jag ta bild på min sminkning men min syrra gjorde det åt mig, så bilden kommer upp senare när jag får dem.

När vi ändå håller på att snacka skönhet och mode kan jag ju passa på att säga att idag var jag och shoppade med min mamma, köpte mig en svart skinnjacka och en ny väska på Hollies som ligger vid outleten i Barkarby. Längtar tills det blir vår så jag kan börja använda min nya jacka.

Godnatt, på riktigt denna gång <3 

En lyckad kväll

God kväll

Nu sitter jag här i min säng och skriver dagens första och sista blogginlägg. Var ju och såg en skräckfilm igår i stan med syskonen och Hans, filmen the unborn var faktiskt helt okej för att vara en skräckfilm, jag brukar inte gilla såna. Effekterna var bra och jag tror allt att den lyckades skrämma ganska många för det var många skrik i publiken.

Efter filmen gick vi till café Bellman där vi drack varm chokld med vispgrädde medans vi diskuterade filmen vi såg. Runt 22 någon gång skiljdes vi åt och jag och Hans åkte hem till honom för att sova över där. Det var en väldigt mysig kväll vi gick och la oss någon gång vid tolv och somnade inte förräns fem för att vi låg och snackade om allt och ingenting. 

Godnatt <3

Ps. Min  körskolelärare var inte ett dugg läskig, vi hade kul och jag lärde mig nya saker.

Fullspäckad fredag

Fredagar är min lediga dag från skolan, det brukar vara den dagen som jag vilar upp mig på men imorgon blir det mycket att göra.

Först och främst har jag körlektion med en annan lärare på bilskolan i Norrtälje, tror han heter Kurt och han verkar läskig, får se om mina fördomar stämmer imorgon.

Sedan har jag en privat Make up- lektion på make up store i Täby centrum, (min julklapp). Efter det ska jag hem för jag måste visa mamma hur resultatet blev eftersom att det var en present från mina föräldrar.
Dagen avslutas med att jag ska på bio i stan med mina syskon och Hans för att se skräckfilmen "The unborn", vet inte om den är bra men lillebrorsan har tjatat om det länge nu.



Puss&kram, ha en bra kväll<3

Min blogg sover

Hejsan!

Ursäkta för dålig uppdatering men min blogg nästan dör på veckordagarna eller snarare går i ide och sen vaknar den till liv igen på helgen.
Anledningen till att det är så är för att jag har så himla många saker att göra under skoldagarna och då har jag varken tid eller lust till att blogga.

igår kom ett roligt brev hem till mig, men som också gjorde mig väldigt nervös. Jag ska nämligen skriva teoriprov den 13:ende februari (fredag den trettonde, snälla hjälp mig någon) och sedan ha jag uppkörningen den 17:ende februari, så om allt går som det ska har jag mitt körkort då!


Mitt nya liv

Imorgon börjar mitt nya liv, då ska jag börja träna, äta mer hälsosamt och stressa mindre.

Under de senaste veckorna har jag stressat alltför mycket vilket lett till att jag knappt orkat göra någonting, allting har bara kännts jobbigt när jag varit tvungen att prioritera vissa saker.
Så för att få energi till allt som jag vill göra måste jag ändra min livsstil lite, så imorgon blir det till att gå och träna igen. Att hålla igång kroppen är ett enkelt knep till att dels både bli gladare men även att få mer energi.

På eftermiddagen imorgon ska jag och Hans iväg på ett litet uppdrag också, ska bli spännande.

Puss<3

60-års kalas!

Hejsan!
Idag har jag vart ute på dagskryssning till Åland med min pappas sida utav släkten för att fira min fasters 60-års dag!
Det var inte det bästa båtvädret idag inte, speciellt inte ute på sjön, det var nog en utav mina läskigaste upplevelser. Det blåste nämligen 20 meter/sekund och vågorna var 6 meter höga! Typ hälften utav alla som var på båten kräktes, jag klarade mig som tur var undan men dock gjorde inte mina kusiner det...

Men ju längre bak man satt i båten desto mindre kände man av det, så dä satt hela familjen och häckade... Min faster fick en present utav Viking Line, en stor champagne flaska och 2 gratis biljetter till en till kryssning.

Dagen blev ändå ganska lyckad trots omständigheterna.

Nu ska jag se på körslaget.

Pussar<3

Jag är godkänd

Imorse åkte jag upp till Norrtälje för att göra slutprovet på datan där uppe, och gissa... Jag blev godkänd!! Så det betyder att de ska boka mig till teoriprovet snarast möjligt, på fredag borde jag veta mina datum för då har jag nämligen "lilla uppkörningen" med en annan lärare på skolan som ska granska mig kritiskt i alla lägen så jag vet vad jag behöver träna på mest.

Efter Norrtälje mötte jag upp Hans hemma hos honom och vi drog in till Hornstull tillsammans för att möta upp resten av klassen på klubbe/ restaurangen som vi ska ha vår klasskiva på. Jag gillade stället, det såg mysigt ut, dock var det under renovering, men det bli nog hur fint som helst sen när det är klart!

Men nu ska jag sova, ska fira min faster imorgon på en dagskryssning till Åland eftersom att hon fyller 60 år!
Grattis Marie-Louise! 

Sluttest

Imorgon ska jag göra sluttest på körskolan, klarar jag det med 60 poäng utav 70 möjliga så bokar körskolan mig direkt till att göra teoriprovet. Jag testade på att göra provet igår vilket kanske inte var det bästa eftersom jag var väldigt trött och ofokuserad, jag fick inte godkänt men som tur är så så får man göra testet hur många gånger som helst. Plus att de på körskolan sagt att de kanske kan ha lite överseende med mig eftersom att jag pluggat så hårt ändå och fått godkänt reslutat på alla andra test!

Efter körskolan blir det att möta upp några ur klassen i stan för att planera upp vår klass skiva, ska bli kul!


Nu ska jag forstsätta se på criminal minds, riktigt bra serie!

Förlåt

Jag ber om ursäkt för denna dåliga uppdatering (igen?) insåg att det var längesen jag skrev ett nytt inlägg, känns nästan som att jag glömt bort hur man ens loggar in. Då är det illa, nej men jag har verkligen haft fullt upp och helt enkelt inte haft tid eller ork till att blogga.
Jag ska försöka skärpa mig nu när mina stora måsten snart är borta. Det känns som att jag har haft mycket att göra i skolan, men det är nog bara värre än vad det verkar som. Har också haft lite ångest över vad jag ska göra efter gymnasiet men det håller också på att ordna upp sig nu!

Jag är en business woman

Jag och Hans har äntligen fått våra våfflor från Wales till vårt egna företag som vi har på företagsekonomin. Så nu kan vi äntligen börja sälja på rikitigt och vi hoppas på att tjäna ihop i alla fall en liten summa pengar. Är det någon som är sugen på att köpa så är det bara att höra av sig till mig här på bloggen än så länge. Lägger upp en länk och e-mail adress till företaget senare för just nu är vår hemsida under konstruktion.

Men nu måste jag plugga filosofi, har en tråkig uppsats att skriva.

Kram

Nya kläder inhandlade

Med tanke på mitt förra inlägg som handlade om förändringar så åkte jag, mamma och pappa till Kista galleria idag för att shoppa lite nya kläder.
Det kändes som att jag behövde förnya min garderob och det passade bra nu när alla fräscha vår kläder börjar strömma in till butikerna i fina, glada färger.
Jag spår att en utav vårens stora färger kommer vara korall- och aprikosfärgade. Jag inhandlade i alla fall massa tröjor och tunikor i de färgerna.
Jag tror nog att det kommer vara en utav mina favoritfärger under denna vår.

Lägger kanske upp lite bilder senare på kläderna som jag köpte.

Nu ska jag se på tv, hejdå!

Förändringar är bra...

Ty Pennington (känd från Extreme home makeover) skriver i hans nya bok "Good design can change your life". Såg en intervju med honom på Oprah Winfreys talkshow där hans sa att förändringen inte behöver vara stor för att man ska må bra eller bli glad utav den, det räckte till exempel med att köpa en ny blomma eller byta plats på en tavla. Fick för mig att testa och se om det stämde så jag städade ordentligt i mitt rum, bytte gardiner och sängkläder.
Resultatet blev bra och nu trivs jag genast mycket bättre i mitt "nya" rum.

Kanske är värt att prova?

Har dock inte läst boken

Har ingen rubrik

Hejsan!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp nu de senaste dagarna och har helt enkelt varken haft tid eller lust att blogga. 
Men nu är det helg så då kan ni vänta er att få höra mer utav mig, har egentligen inget intressant eller som är roligt att läsa om att skriva om just nu så jag får helt enkelt återkomma lite senare.

Har en stor lust för att gå på bio, får försöka dra med mig någon till helgen, kanske Hans.. haha!

Puss 

Första dagen på den sista terminen

Hejsan!

Idag var den första dagen på den sista terminen på gymnasiet för mig, känns skönt men ändå läskigt... Vad händer sen liksom? Fast jag tror nog ändå att jag har det ganska klart för mig vad jag vill göra efter men mina visioner behöver lite finslipning först.

Idag hade vi i princip bara filosofi hela dagen, rätt segt eller i alla fall första passet när vi bara skulle läsa en massa text om olika filosofer och deras filosofier. På det andra passet efter lunch var det lite mer intressant och lättare att förstå när vi då hade genomgång på det vi läst tidigare på morgonen.

Idag blev i alla fall den årliga Kreta- resan bestämd och bokad som jag och min familj gör varje sommar, tror nog att det blir 15:ende året i rad nu, men vi älskar det! Jag längtar redan till juli!

  

Fullt upp!

Är mitt uppe i att städa och fixa i mitt rum och hemma så det får blir ett kort inlägg för stunden.
Jag är verkligen jätte förkyld just nu, passar ju lagom tills skolan börjar imorgon, så typiskt mig! Men det blir nog bättre om någon dag.

Trotts att jag är såhär snorig och äcklig så kom Hans ändå för att hålla mig sällskap under kvällen/ natten alltid lika mysigt och han är så söt!

 
Haha, Hans på Irland<3

Jaja, nu väntar tvättmaskinen på mig. Vi hörs ikväll!


...

"Just nu har jag minnesförlust och deja-vu- upplevelse på samma gång. Jag tror att jag har glömt det här förut."
-
Steven Wright

Hans är på ingång

Nu ska jag starx hoppa in i duschen och fräscha upp mig lite. Hans kommer så det gav mig en anledning till att fixa mig själv lite. Mitt rum är i alla städat och fint nu så nu behövs bara Hans för att pigga upp mig lite!

 Aja, nu blev det helt plötsligt bråttom denna dag var inte så planlös trots allt.

Puss

En bild från Colosseum i Rom, när jag var där med Louise förra året!

Flummigt inlägg

Idag känns som en dag då jag bara ska ta det lugnt och ta hand om mig själv. Typ som att sitta och chilla framför tv:n framför en bra film.
Efter att jag käkat lunch ska jag gå och ta mig en dusch och fixa mig själv lite och efter jag har gjort det ska jag ta den där utlovade bilden på mitt hår.

Jag känner mig så fruktansvärt slö och seg plus det faktum att mitt rum behövs städas när jag helst av bara vill ta det lugnt. Jag vill möblera om lite i mitt rum eller göra något nytt fast jag vet inte hur jag vill göra men en förändring skulle inte sitta fel.

Kom även på att jag måste träffa Louise snart, det har gått ett tag sedan jag såg henne sist och jag har lite julklappar till henne som hon inte fått än!


Puss <3

Mission completed

Jag tycker alltid det är så svårt att köpa presenter till min lillebror, vet inte varför det är så men jag vet aldrig vad han gillar eller vill ha. Men idag har jag i alla fall köpt en liten födelsedagspresent till honom till på tisdag. Jag köpte en *******, kan tyvärr inte säga det mer ingående ifall han råkar läsa så det får bli en hemlighet tills på tisdag.

Jag vet att jag har lovat att lägga upp en bild på mitt hår men det får bli imorgon för idag ahr jag en dålig hårdag. 
Jag vet också att jag borde fixa designen på den här bloggen, men för det första är jag för lat och för det andra vet jag inte hur jag vill ha det, men Hans har lovat att hjälpa mig lite så vi får se vad det blir utav det.

Nu ska jag ta mig en kvällsmacka. 
Puss hej <3 


Jag vill ha mitt körkort!

Imorse gick jag upp vid 8.30, vilket var den tidigaste tiden som jag gått upp under detta lov. På grund utav att jag är är väldigt hostig så har jag inte kunnat sova så bra inatt men jag var tvungen att gå upp i tid eftersom att jag hade körlektion i Norrtälje.
Lektion gick hyfsat bra, jag var inte så ringrostig idag eftersom jag kört rätt så mycket med pappa under lovet. Teorin gick också bra och på onsdag ska jag prata med dem och be att få göra ett slutest och klarar jag det med mer än 60 rätt så bokar de mig till att göra teoriprovet.
 

Pluggnörden

Hejsan!

Till att börja med så ska jag säga att det kommer en bild på min nya frisyr inom en snar framtid, måste bara ta den perfekta bilden först så det är bara att hålla ut lite ;)

Igår var jag och åkte skridskor med Hans för första gången på evigheter och det gick faktiskt otippat bra, jag ramlade inte en ända gång och jag hade riktigt kul. Verkligen något som jag skulle kunna tänka mig att göra igen. Det är helt otroligt att jag säger de här sakerna om skridskoåkningen för när jag var yngre hatade jag verkligen allt som hade med det att göra och skridskogympan i grundskolan var en ren plåga enligt mig. Men det sägs ju att kärleken kan göra under!

Tyvärr så har jag också gått och blivit jätte förkyld och har ont i halsen vilket inte alls är roligt de sista dagarna utav jullovet som man vill passa på att njuta av. Men det känns nästan som att plugget redan början för mig eftersom att jag har pluggat körkortsteori som en tok i 2 timmar nu. Jag måste klara provet på körskolans dator imorgon för att de ska boka mig till att göra det riktiga teoriprovet. 

Nu ska jag dricka en kopp te!

Pussar på er <3     

Isprinsessan

Imorgon ska jag göra något som jag inte gjort på år och dagar, jag ska nämligen åka skridskor med Hans på någon sjö där han bor.

Jag kan inte ens minnas sist jag åkte skridskor, jag är inte ens säker på att jag kan göra det fortfarande. Det ska i alla fsll bli roligt att testa på det igen jag var faktiskt ganska hyfsad på att göra det en gång i tiden. Imorgon vid den här tiden kommer jag säkert ha ömmande blåmärken över hela kroppen men då ska jag ha i åtanke att det faktiskt var min idé.

Nu måste jag sova så att jag orkar ta några skär överhuvudtaget imorgon när det gäller.

Godnatt, sov gott <3


Nyklippt

Igår bar det iväg till frisören, jag ändrade min åsiskt över vilken frisyr jag ville ha just i sista stunden innan jag skulle åka. Så nu har jag lugg och jag är helnöjd med min nya frisyr, ser väldigt annorlund ut men fortfarande fint och det passar mig. Tänkte först klippa snelugg, men jag kom på att jag haft det så långe nu så det är dags för något nytt.
Lägger upp en bild sen när jag har tagit en fin bild på frisyren, men det här är i alla fall bilden jag klippte mig efter.

God morgon

God morgon!

Jag vaknade ungefär för en timme sen och har bara suttit och tagit det lugnt framför tv:n en stund samtidigt som jag åt frukost. 

Igårkväll var mycket trevlig eftersom att Hanna var här. Vi åt middag tillsammans och efter det såg vi på film, vi såg "1408", jag har sett den på bio förut och båda dessa gångerna har jag inte förstått slutet på filmen, men det kanske är jag som är korkad, vem vet?
Vi såg även en annan film som gick på tv, kommer inte ihåg namnet på den men det var i alla fall ingen höjdarfilm, nåt kriminaldrama, men det gick an att kolla på i alla fall. 

Nu ska jag strax gå och göra mig i ordning, ska träffa Hans i Täby centrum vid klockan 14.00, ska försöka hitta något i födelsedagspresent till min lillebror som fyller 16 år om 8 dagar. Klockan 16.00 har jag bokat en tid till att klippa mig i Näsby park, är riktigt säker på hur jag vill ha håret, men jag har ett par timmar på mig att tänka på det..

Tjingeling <3 


Tut tut..

Idga började jag min dag med att övningsköra lite mer än en timme med pappa på de isiga vägarna mot Norrtälje. Det går bättre och bättre för varje gång som jag kör nu och det känns som att jag snart är redo för ett körkort i alla fall hoppas jag på det. Får se vad min körskolelärare säger om det på fredag när jag har min lektion.

Jag har även hunnit ta mig förbi Täby centrum en sväng idag med mamma och kollat lite på rean, hittade inte så mycket utom en klänning på Gina Tricot, kan tyvärr inte ladda upp bilder för det är något konstigt med vårt internet tror jag eller så är det blogg.se som det är fel på.

Har precis sett på "Hancock" med familjen, den var helt okej fast man har sett bättre filmer. 
Snart ska jag äta middag och snart kommer Hanna till mig! Ska bli trevligt, det var längesen vi gjorde något!

Puss, nu måste jag dra! 

Hårklippning

Det är snart dags för mig att klippa håret igen, det växer ju som bara den och jag känner att jag måste göra något med det.
Har ungefär en idé på hur jag vill att det ska se ut och tänkte mig någonting i Britney Spears nya stil..
Det funkar inte att ladda upp bild just nu så jag får visa hur jag hade tänkt mig lite senare ikväll eller imorgon...

Puss<3

9 månader <3

Igår var min och Hans 9-månaders dag<3 Det firade vi genom att åka in till Gamla stan och äta middag på en restaurang, "Slingerbulten" tror jag närmare bestämt att den hette. Det var mysigt och god mat serverades, vi både beställde in fläsknoisette med klyftpotatis. Jag kan varmt rekommendera stället! Kvällen avslutades med att vi åkte hem till Hans och så sov jag över där.

Älskar dig<3

Jag kom hem i god tid idag eftersom att mitt 24 timmars busskort slutade gälla (har inte hunnit få mitt terminskort ännu), det lär väl förhoppningsvis komma på måndag eller tisdag.
Idag har i alla varit en chill dag för mig, har pluggat ganska mycket körkortsteori vilket är ett utav mina nyårslöften att jag ska göra mer eftersom jag aldrig tar tag i det.

Vad har ni för nyårslöften?

Summering av året

Har tänkt att summera det gångna och hittade en perfekt lista till hjälp so here I go:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Började övnningsköra, gillingebanan, skaffade linser.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Nej, jag skaffade mig aldrig ett sommarjobb

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar?
Japp!

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej som tur är...

5. Vilka länder besökte du?
Italien,USA; (Los Angeles, Salt lake city och San diego), Grekland, Irland och Holland

6. Är det något du saknar från år 2008 som du vill ha år 2009?
Ett sommarjobb och körkort!

7. Vilket datum från 2008 kommer du alltid minnas?
2 april är ett datum som ligger mig varmt om hjärtat <3

8. Vad var din största framgång 2008?
Att jag börjat övningsköra och fått bra betyg i de flesta ämnena i skolan.

9.  Största misstaget?

Att inte kunna säga nej och gå emot min egen vilja.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nej inga större skador med mig ;)

11. Bästa köpet?
Kan inte komma på nåt just nu, men är grymt nöjd med kläderna jag köpte i LA!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Alla resor och nöjen.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Mina födelsedagspresenter från Hans och mina föräldrar

14. Vilka sånger kommer alltid påminna dej om 2008?
I'm yours

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag var ledsnare i början av 2008 men nu har jag bara varit gladare!

16. Vad önskar du att du gjorde mer?
Inte spenderade pengarna på onödiga saker och träna

17. Vad önskar du att du gjorde mindre?
Åt så mycket snabbmat och slösa på pengarna

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen och farmor & farfar

19. Blev du kär i år?
JAA!

20. Favoritprogram på TV?
Prison break och Desperate housewives

21. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, gör jag inte

22. Bästa boken du läste i år?
"Mina hemligheter"

23. Största musikaliska upptäckten?
Haha, singstar ABBA är riktigt svårt att sjunga!

24. Något du önskade dig och fick?
Lycklig kärlek

25. Något du önskade dig men inte fick?
Nej, jag är nöjd!

26. Årets bästa film?
Hmm, många bra... "Austrailia", "Mamma Mia! The movie", "Sex and the city the movie" osv..

27. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Var på Kreta med min familj och med massor utav grekiska vänner.

28. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej, inte som jag kan komma på nu.

29. Hur skulle du beskriva din stil 2008?
Just go with the flow!

30. Vad fick dig att må bra?
Familjen, min Hans, vännerna och alla resor

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Vet inte, men Hugh Jackman från Australia ser ju inte så tokig ut! 

32. Vem saknade du?
Vet inte.

33. De bästa nya människorna du träffade?
Alldeles för många för att sammanfatta här!

Gott nytt år!

Hejsan!

Glömde visst bort att skriva gott nytt år här i bloggen, var så upptagen hela dagen med att stå i köket och laga mat med mamma.
Hoppas ni hade en jätte trevlig kväll för det hade i alla fall jag, tillsammans med min morbror, Anna, Hans familj och min egna familj såklart!
Det blev många fina nya vänskaps kontakter under den kvällen och champagnen flödade vid tolvslaget, precis som fyrverkirierna sköts upp i luften!

Pussar<3 

RSS 2.0