Kelhund

Elvis var på ett väldigt mysigt humör för en stund sedan, spinner som en katt gör han också när han tycker det är mysigt. Min lilla teddybjörn♥


Idol 2008

Första gången för det här året som jag ser på Idol  och jag kan nästan förstå varför, jag tycker programmet har blivit extremt uttjatat, men det är i alla fall bättre än att inte göra någonting.
Jag tycker också att det vr coolt uttav Kevin att sjunga helt flytande på svenska efter att ha bara bott här i 9 månader, jag är imponerad!

Hejdå!

Det snöar!

Nu är min syster hemma på besök, hon, jag och mamma har precis ätit grillad kyckling med potatissallad. Det var mumma!
Det är någon sorts mix utav snö och regn ute, vill inte att vintern ska komma än, lite för tidigt tycker jag! Men å andra sidan blir det genast mycket ljusare ute, vilket kan pigga upp.
Men nu ska jag dra iväg och se på tv och umgås lite med mor och syster min!



Puss och kram ♥
 


Disturbed

Halloj!

Idag har jag varit på det amerikanska hårdrocks bandet Disturbed's signering i Gamla stan tillsammans med min kära Hans. 
Jag kan väl inte direkt påstå att det är min favoritmusik och det vore ju synd att säga att jag inte var outstanding där blan fanskaran som var där för att få autografer. 
Jag har aldrig hört en sång från bandet förut men det var ändå kul att få ett papper signerat och spendera tid med Hans <3 



So long! 

Fastnade för trenden

Hejsan allihopa!

Nu är det är så att jag också fastnade för bloggtrenden, trodde inte jag skulle göra det... Menmen än så länge ångrar jag mig inte.
Nu ska jag bara fundera ut hur detta fungerar!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0